29/4-19: En musikalsk eventyrfortælling

29/4-19: En musikalsk eventyrfortælling Se galleri

I Den Gamle Biograf i Mariager mandag den 29. april kl. 19.30 byder Teaterkredsen Mariagerfjord på en forestilling med scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb.

Dansk teaters førstedame, Ghita Nørby, den verdensberømte blokfløjte-virtuos, Michala Petri, og strengemesteren, Lars Hannibal, har sammen skabt en forestilling med musikalsk magi og eventyrstemning. Der bliver brugt ord og toner til at fortælle publikum om livets mystik og enkelthed. Et menneskes tanker om livet og kærligheden.

Som skuespiller behersker Githa Nørby hele følelsesregistret og kan med sin nærvær, sine melodiske fraseringer af teksten og sin smukke udtale skabe en stemning af varme og spænding, der når ind i enhver sjæl. Forestillingen MUSIK & EVENTYR, der er en blanding af skøn musik og fortælling, leder publikum på en forunderlig rejse gennem eventyrets verden.

Oplev en perfekt aften i selskab med kunstnere, hvis talenter rækker ud over det almindelige, i en forestilling, der også ligger udenfor, hvad vi normalt præsenteres for.

Sparekassen Vendsyssels Fond har venligst sponsoreret arrangementet. Før forestillingen tilbydes der på Café Saltbøssen fra kl. 17.30 en teaterbuffet, som skal købes senest den 25. april, eventuelt samtidig med forestillingsbilletterne online her på forsiden eller kontant på bibliotekerne.

Teaterkredsen Mariagerfjord’s bestyrelse siger med denne forestilling tak for sæson 18/19 og glæder sig til primo maj at præsentere det nye program for sæson 19/20.

Skrevet af KHM, 13-04-2019
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Log af eller på din kundeprofil