Begejstret publikum i Den gamle Biograf

Begejstret publikum i Den gamle Biograf Se galleri

Den gamle Biograf i Mariager var mandag aften rammen om en fremragende forestilling, hvor et veloplagt publikum kvitterede med stående applaus.

Det var de tre verdensberømte kunstnere, strengemesteren Lars Hannibal, blokfløjte-virtuosen Michala Petri og dansk teaters førstedame Ghita Nørby, der med forestillingen ”Musik og Eventyr” gav os alle en uforglemmelig oplevelse. Fremragende blokfløjte- og guitarspil vekslede med eventyrlige fortællinger om livets mystik og enkelhed i et harmonisk og smukt forløb, der virkelig berørte den enkelte. Githa Nørbys oplæsning af forskellige af H.C.Andersens eventyr var yderst fængslende. Hun dramatiserede teksterne på en uovertruffen måde, hvor både humor og alvor blev understreget over for det meget lydhøre publikum.

Musikken, som Lars Hannibal og Michala Petri jo stod for, var på samme måde præget af virtuositet og indlevelse og underbyggede eventyrene på en fortræffelig måde. Det var en forestilling, der med sine forskellige gennemarbejdede elementer, fungerede som en perfekt helhed – ikke midst takket være en perfekt lydside, som Brian Hansen fra Lydlab stod for.

Forestillingen var arrangeret af Teaterkredsen Mariagerfjord, som havde modtaget sponsorstøtte bl.a. fra Sparekassen Vendsyssel. Det var sæsonens sidste forestilling, men efter sommerferien går den nye sæson i gang, og programmet for sæson 2019/2020 er netop blevet præsenteret.

Den flotte nye plakat med alle Teaterkredsens overraskelser for sæson 2019/20 er netop kommet ud af trykken. Fra venstre ses Jesper Villumsen fra Villumsign og Teaterkredsens næstformand Inge Reiter.

Skrevet af Rita Nielsen, foto Niels Reiter, 01-05-2019
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Log af eller på din kundeprofil