FORÅRET MINDES VI HER SIDST I OKTOBER

Se galleri FORÅRET MINDES VI HER SIDST I OKTOBER

Lørdag den 26. oktober kl. 19.30 byder TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD igen på en teaterforestilling på Davinci Ristorante i Hadsund. Hans Scherfigs roman DET FORSØMTE FORÅR har mange af os stiftet bekendtskab med enten som roman eller film. Nu er det muligt, at opleve den på ”de skrå brædder”, hvor skuespilleren Anders Ahnfelt-Rønne leverer denne skingrende skøre og meget humoristiske forestilling.

Det er en soloforestilling om ungdom, galskab, klassisk dannelse og naturligvis det forgiftede maltbolsje, som mange husker. Vi møder den skrupskøre matematiklærer Duemose, kaldet Aben, som i raseri over de uvorne elever flår kontakterne ud af væggene. Den sande djævel i skikkelse af fransklæreren Oremark, der forhører eleverne på en så udspekuleret måde, at ingen - heller ikke publikum - kan føle sig tryg.

Og så er der naturligvis lektor Blomme, en dæmon, der hænger de svageste elever ud, og til sidst bliver slået ihjel på mystisk vis.

Skuespiller Anders Ahnfelt- Rønne formår det umulige i denne forestilling, hvor han alene med underspillet komik, total scenisk nærvær og intensitet gennemspiller en række personer, skæbner og historier fra denne romanklassiker. Publikum vil sidde og tænke, at godt den skoletid er overstået og ikke kommer tilbage.

Bestyrelsen for Teaterkredsen Mariagerfjord ønsker en god teateraften og gør opmærksom på, at der før forestillingen fra kl. 18 kan indtages en tallerken Antipesto, som købes sammen med billetten på www.tkmf.dk

Skrevet af KHM, 28-10-2019
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab