GOD START PÅ TEATERKREDSENS FORÅRSPROGRAM 2019

GOD START PÅ TEATERKREDSENS FORÅRSPROGRAM 2019 Se galleri

Latteren vil rulle i Arden Kulturhus, når opera- og teatertruppen Figaros med deres morsomme satirer, intelligente optrin og store musikalitet torsdag den 28. februar optræder med klassikeren SVEND, KNUD OG VALDEMAR.

Operasatiren er af Kjærulff, Jensen og Dueholm gendigtet efter P. Fristrups gamle klassiker af samme navn, og teaterstykket har fornøjet publikum over hele landet i tæt på 150 år. Men Figaros lader ikke stykket i fred! Sangnumre fra opera, operette og musicals vil indgå, og med Figaros særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling er der garanteret en morsom aften.

Teaterkredsen har siden 2010 fornøjet publikum med en god håndfuld Figaros-forestillinger, hvor truppen forskellige steder rundt om i Mariagerfjord Kommune har fået tårerne til at trille af latter, samtidig med at det musikalske har været i top.

De medvirkende er Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm, Allan Dahl Hansen og gæstesolist Rasmus Krogsgaard som Knud Lavards ånd.

De tidligere sæsoners fulde huse ved Figaros forestillinger fortsætter også ved SVEND, KNUD OG VALDEMAR den 28. februar i Arden, hvortil Teaterkredsen nu har venteliste på billetkøb. Se mere om et spændende forårsprogram på www.tkmf.dk.

Skrevet af KHM, 27-01-2019