”Livet er ikke det værste, man har” -

Se galleri ”Livet er ikke det værste, man har” -

Både melodi og fortsættelsen efter overskriften kender de fleste danskere: ”..og om lidt er kaffen klar”. Ordene er af vor nationalskjald Benny Andersen (1928- 2018) - en elsket dansk digter, lyriker, forfatter komponist og pianist.

Teaterkredsen Mariagerfjord har arrangeret to forestillinger med Teatret Optimis, ved visesanger Allan Høier og guitarist Erik Axel Wessberg, som vil synge og spille vores mest populære digters eminente og folkekære viser. Publikum kan glæde sig til en humoristisk og glædespredende cabaret søndag den 17. november kl. 15 i Kig Ind i Nørager og mandag den 18. november kl. 19 i Onsild Idrætsefterskole. Begge steder vil der kunne købes vand/kaffe og kage. Se mere på tkmf.dk eller på de lokale spillesteder.

Benny Andersen har udgivet utallige digtsamlinger, noveller, romaner, essays og børnebøger, bl.a. om Snøvsen. Han har endvidere skrevet tv- og teaterdramatik. Han er den mest læste og sungne moderne danske lyriker. Han mestrede det danske sprog på en underfundig måde, hvor han bragte ordspil og anden leg med ord ind i lyrikken i kombination med humor, skæve synsvinkler og små puf til danskernes dobbeltmoral.

Benny Andersens første digtsamling ”Den musikalske ål” udkom i 1960. Mest kendt er Svantes viser fra 1972. Hans samlede digte 1960 – 1996 slog alle rekorder for lyrik og er udkommet i 130.000 eksemplarer.

Skrevet af KHM, 30-10-2019
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab