Uforglemmeligt ungdomsdrama på skolerne

Se galleri Uforglemmeligt ungdomsdrama på skolerne Fotos: Niels Reiter

Teaterkredsen har i denne uge engageret Teatret Hils Din Mor til at spille deresopsætning af FUCKING ÅMÅL hele 4 gange, nemlig på Mariagerfjord Gymnasium for de ældste elever fra Søndre Skole og for gymnasiets egne elever samt på Rosendalskolen for Solhverv Friskoles ældste klasser og for Rosendalskolens egne elever.
Teatrets omfattende skolemateriale har efter sigende givet anledning til, at man på Rosendalskolen nu har inddraget materialet i elevernes eksamenspensum.

Teatret Hils Din Mor har på allersmukkeste vis formået at føre den gamle svenske kultfilm FUCKING ÅMÅL fra 1998 up to date, hvor historien stadigvæk er lige aktuel.
Teatret beskæftiger sig generelt med ungdomsteater, der fremmer accepten og forståelsen for LGBT-personer, og således drejer deres forestillinger sig meget om seksualitet og identitet.
Fortællingen handler om den første kærlighed og om det at være ung og at finde sig selv og sin egen seksualitet i en verden, hvor vi konstant sammenligner os selv med andre. For hvor er det svært at bryde med normerne og bekende sig til den, man er.
De to unge teenagepiger Agnes og Elin keder sig gudsjammerligt i den fucking afsides svenske flække, Åmål, som de vokser op i.
Deres betagelse af hinanden udvikler sig efterhånden til en spirende kærlighed.

Karaktererne Agnes og Elin spilles både rørende og medrivende af hhv. Rikke Westi og Mia Lerdam.
René Benjamin Hansen spiller de øvrige, også spøjse kvindelige karakterer på fin og humoristisk vis og med 26 imponerende hurtige og præcise skift imellem karaktererne.

Skrevet af IR, 13-09-2019
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab