JULEGAVER TIL FORÅRSSÆSONEN

JULEGAVER TIL FORÅRSSÆSONEN Se galleri

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!

Hermed ønsker Teaterkredsens bestyrelse alle medlemmer, sponsorer, samarbejdspartnere og andre teaterelskere en Glædelig Jul og et Godt Nytår!

Til anden halvdel af teatersæsonen har vi (Jule-) gaver til både store og små, som I kan se i Galleriet og læse mere om ved at klikke på forestillingen på forsiden.

Vi lægger ud med Reumert-vinderen, Ole Sørensen, i thrilleren MOD TIL AT DRÆBE i Arden, som man ikke må gå glip af.
Derefter går det slag i slag med en munter og tankevækkende monolog i Mariager, Sigurd Barrett med Græske Guder på Gymnasiet, de uforligneligt morsomme Figaros i Hadsund, en musikfortælling på Café K, og vi slutter på Gymnasiet med en koncert, som er gratis for medlemmer.

Efterårssæsonen 2020-2021 var desværre præget af Corona-restriktioner og dermed desværre også af et begrænset tilskuertal.

I efteråret er det dog trods begrænsningerne lykkedes, med omhyggelige foranstaltninger til at undgå smittespredning, at gennemføre turneforestillinger med nogle af landets allerfineste skuespillere, bl.a. Det Flydende Teater med ANNAS VERDEN, Teatret Møllen med Reumert-vinderen, Ole Sørensen, i DET ENSOMME HJERTE, for ikke at nævne VIVA LA FRIDA med vidunderlige Amira Jensen som Frida Kahlos lillesøster.

Endnu en gang: GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR - og tak for i år! Vi ser frem til at møde jer i teatret!

Inge Reiter, formand, Teaterkredsen Mariagerfjord.

Skrevet af IR, 13-12-2020
Kurv
Læs om medlemskab
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger