MENINGSFYLDT TEENAGETEATER PÅ SKOLERNE I HOBRO

MENINGSFYLDT TEENAGETEATER PÅ SKOLERNE I HOBRO Se galleri

"Mira Molbeck blev kun 13 år. Hun tog sit eget liv. Hun efterlod en mor, en far, en bror, en kat, 2 marsvin, en stor familie, klassekammerater og en 69 sider lang dagbog".
Sådan lød de indledende ord i Teatret Fair Play’s autentiske forestilling I SKOVENS DYBE, STILLE RO, som bygger på den unge piges mørke tanker om at skade sig selv, om døden og tvivlen, tanker som hun desværre kun betroede sin dagbog.

Foruroligende mange unge går i dag alene rundt og tumler med tanker om selvskade og selvmord, for hvem skal man snakke med? og hvordan taler man om det?

Teatret Fair Play er mester i at tage sådanne svære tabubelagte emner op og omsætte dem til stærkt og tankevækkende teater.

Teaterkredsen mener, det er vigtigt at tage bolden op og har tilbudt at arrangere I SKOVENS DYBE, STILLE RO for alle kommunens 13-19 årige skoleelever og deres lærere. Dette blev der taget godt imod af Østerskov Efterskole, Søndre Skole og Mariagerfjord Gymnasium, i alt 6 forestillinger i Hobro.
Man kan så undre sig over at skolerne udenfor Hobro, i Arden, Hadsund, Als og Mariager ikke ønskede sig denne eller de følgende teenageforestillinger i november og april næste år.

Tak til skolerne og hjælperne - og ikke mindst til skuespiller Isa Marie Henningsen og musiker Anna Roemer fra Teatret Fair Play for deres kraftfulde men også sødmefyldte og poetiske håndtering af det alvorlige emne.

Skrevet af IR, 25-09-2020
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin