NYT fra Teaterkredsen

NYT fra Teaterkredsen Se galleri

En virus er løs. I den sidste tid er vi alle blevet kulturelt fattigere. Indenfor scenekunsten er den ene aflysning kommet efter den anden. Samfundets bestemmelse om nedlukning respekterer Teaterkredsen naturligvis også. Derfor har Teaterkredsen Mariagerfjord været nødsaget til at aflyse de sidste tre forestillinger ud af i alt planlagte 19 opførelser i indeværende sæson 19/20.

Kommende sæsons program

Samtidig med dette har Teaterkredsens bestyrelse i denne tid meget travlt med at tilrettelægge 20/21 programmet. Vi glæder os til at kunne præsentere det nye program primo maj på vores hjemmeside. Alle kan glæde sig til 10 forskellige forestillinger fordelt rundt i Mariagerfjord Kommune i perioden 7. oktober 2020 - 25. april 2021.

Der er lige fra musikteater, operasatire og ny dansk dramatik til store musikteaterforestillinger for børnefamilier, Café Livas 20 års jubilæumskabaret og sågar en koncert med spansk- og latinamerikansk barokmusik fra 1600 tallet.

Det nye sæsonprogram vil blive lagt frem på Bibliotekerne, i venteværelse m.v.

Men før alt dette, vil Teaterkredsens bestyrelse takke for Sæson 19/20 og ønske alle GOD PÅSKE. Netop nu har vi brug for kultur, og vi vil være så optimistiske, at vi vil glæde os til den kommende teatersæson 20/21 med håb om, at alle kommer gennem den alvorlige krise i god behold. 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, Teaterkredsen Mariagerfjord

Skrevet af KHM, 31-03-2020
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin