SOLDATEN på Mariagerfjord Gymnasium

SOLDATEN på Mariagerfjord Gymnasium Se galleri

SOLDATEN er den første af Teaterkredsens ialt 6 forestillinger i første halvdel af 2020. 
På Mariagerfjord Gymnasium, Amerikavej 5, Hobro, opfører Teatret Fair Play tirsdag den 14. januar kl. 12 den Reumert-nominerede ungdomsforestilling om krigen og dens konsekvenser. 

Den gribende og barske forestilling, SOLDATEN, formår med enkle virkemidler at fortælle en kompleks historie om danskernes nye virkelighed som borgere i en krigsførende nation. Danmark har været krigsførende i mere end 15 år – øjensynligt med masssiv opbakning fra befolkningen. Men ved de unge mænd og kvinder nok om, hvad de går ind til ?

Forestillingen handler om en hjemsendt soldat, som er eneste overlevende fra et vejsidebombeangreb og som har forladt sin familie og er søgt ud i skoven. Vi følger hans overvejelser om at være en del af en krig og om at slå ihjel. Forestillingen handler også om kærligheden mellem soldaten og hans lillesøster, som er den eneste, der kan nå ind til ham, efter han er vendt hjem fra Afghanistan med ar på krop og sjæl.

Enhedsbilletpris er 65 kr. og kan købes på Teaterkredsens hjemmeside online på www.tkmf.dk eller på bibliotekerne. Foto: David Trood.

TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD ønsker hermed GODT NYTÅR til alle

Skrevet af KHM, 03-01-2020