TEATERDIREKTØR PÅ SLAP LINE

TEATERDIREKTØR PÅ SLAP LINE Se galleri

22 medlemmer deltog i Teaterkredsen Mariagerfjords årlige Generalforsamling, der denne gang blev afholdt på Theater Restauranten i Hobro torsdag den 10. september.
Som optakt til Generalforsamlingen havde bestyrelsen bedt Himmerlands Teaters direktør, Susanne Sangill, om at causere over sit spændende liv blandt kendte teaterpersonligheder i både hovedstaden og i hele Nordjylland. Det gjorde hun både morsomt, kærligt og medrivende.

I sin beretning sagde formanden bl.a., at bestyrelsen har iværksat nye tiltag for at vække flere unges interesse for teater, ved at anvende noget af foreningens overskud på at lancere og tilbyde TEENAGETEATER til alle kommunens skoler til en meget lav pris, ligesom Teaterkredsen også har bidraget økonomisk til at forbedre sceneforholdene på Hobro Theater.
Forsamlingen besluttede, at Teaterkredsens medlemskontingentet fremover skal være på 75 kr, men at rabatordningen for medlemmer er yderligere udbygget, så den altid er på 20%, men stiger til 40%, når man køber billetter til tre eller flere forskellige forestillinger.

Andrew Martin (Andy) Rye og Jette Grethe Rask, begge Hobro, blev enstemmigt valgt ind i Teaterkredsens bestyrelse - begge foreslået af bestyrelsen. De øvrige bestyrelsesmedlemmer, der var på valg, blev genvalgt.
Bestyrelsen består nu af: Inge Reiter, Hobro, Sif Kristensen, Hadsund, Mogens Hedegaard, Hobro, Rita Nielsen, Mariager, Kari Lykke Brøndum, Nørager, Karen Wessel Fyhn, Hobro og Andy Rye, Hobro.
Suppleanterne er Lene Ørum-Petersen, Hobro, Jette Grethe Rask, Hobro og Kirsten Hjarnø Mathiasen, Hobro.

Til slut takkede formanden Bent Selchau for som dirigent at lede os sikkert gennem Generalforsamlingen.

Skrevet af Inge Reiter, formand, 16-09-2020
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin