TEATERSÆSON 2020-2021

TEATERSÆSON 2020-2021 Se galleri

På billedet præsenterer Inge Reiter og Rita Nielsen fra Teaterkredsen Mariagerfjord foreningens nye flotte plakat for Sæson 2020-2021.

Den nye sæson er som altid spækket med flotte, professionelle teaterforestillinger, der spilles rundt om i Mariagerfjord Kommune - og denne gang blandt andet en speciel spansk barokkoncert på Mariagerfjord Gymnasium i samarbejde med Hobro Musikforening.

I Hobro har vi i samarbejde med Himmerlands Teater to forrygende familieforestillinger med selveste Sigurd Barret, den ene forestilling som komponist, den anden som optrædende. Endvidere byder vi på Hobro Theater også på fængslende ny dansk dramatik om en tysk soldats oplevelser under anden verdenskrig samt på et herligt musikalsk causeri på Café K - og endelig viser vi i samarbejde med Kunstetagernes kunstfaglige leder, Anne Lie Stokbro, en gribende forestilling, hvor den verdensberømte mexicanske maler Frida Kahlo portrætteres. Der er også mulighed for at opleve denne forestilling på Davinci Ristorante i Hadsund.

Først på sæsonen har man mulighed for at opleve en forestilling om en anden stor kunstner, nemlig maleren Anna Ancher. Denne forestilling spilles i Hadsund Kulturcenter og er den sidste i Det Flydende Teaters trilogi over berømte danske kvinder, Karen Blixen, Grevinde Danner og Anna Ancher.

Til Hadsund har Teaterkredsen også engageret de rablende skøre operasangere fra Figaros, som i dette forår, i dagene umiddelbart før statsministerens lukning af Danmark på grund af Corona-smittefaren, jo havde en kæmpesucces på Hobro Theater med deres version af Elverhøj.

I Den Gamle Biograf i Mariager har Teaterkredsen med venlig støtte fra en nu nedlagt lokal prostatakræft-forening fået mulighed for at arrangere en rystende, men også rørende morsom og komisk cancer-monolog.

Endelig får vi i Kulturhuset i Arden besøg af en af Danmarks morsomste satirikere i hans jubilæumskabaret og af skuespillerne fra Teatret Møllen med en anmelderrost, utraditionel thriller - delvist på sønderjysk.

Se Teaterkredsens nye hjemmeside www.tkmf.dk, og køb billetter via vores nye billetsystem, hvor du ligeledes har mulighed for at blive medlem af Teaterkredsen og gøre brug af vores fine rabatordninger.

Vi glæder os til vi ses i teatret!
Inge Reiter, formand

Skrevet af IR, 11-05-2020
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Log af eller på din kundeprofil