KULTUR OG TEATER HAR BRUG FOR OPBAKNING!

Se galleri KULTUR OG TEATER HAR BRUG FOR OPBAKNING!

Din opbakning til kultur og teater kan du vise ved at blive medlem af Teaterkredsen. Køb SÆSONKORT på Teaterkredsens hjemmeside, www.tkmf.dk, så er du medlem. Dermed medvirker du til, at der fortsat kan være levende kultur og spændende, professionelt teater rundt om i hele Mariagerfjord Kommune.

Som medlem af Teaterkredsen opnår du med sæsonkortet flere fordele. Du får 20% rabat på alle dine teaterbilletter og 40% rabat i alt, hvis du køber billetter til 3 eller flere forestillinger.

Og i næste sæson 2021-22 der er nok at vælge imellem.
Teaterkredsen byder på ikke mindre end 16 professionelle turnéforestillinger rundt om på spillesteder i kommunen. Både store klassikere, ny dramatik og en elsket operette er på programmet tillige med små tankevækkende, intime eller morsomme forestillinger. Som medlem kommer du også gratis ind til Hobro Musikforenings koncert ECHOES OF DANCE den 10. oktober 2021.

Teaterkredsens flotte program kan allerede nu hentes på bibliotekerne og neders på vores hjemmeside, og det vil blive omdelt til butikker og venteværelser, når dette i løbet af sommeren igen bliver tilladt.

Har du problemer med at købe Sæsonkort/medlemskab og billetter, kan du få hjælp på Teaterkredsens servicetelefon 2020 9865 eftermiddag og aften.

Teaterkredsen ønsker alle en rigtig god sommer, og vi ser frem til, at vi mødes i teatret efter sommerferien.

Skrevet af MH, 13-06-2021
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT OG MEDLEMSKAB FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Log af eller på din kundeprofil