MUSKETERERNE KOMMER TIL HADSUND

MUSKETERERNE KOMMER TIL HADSUND Se galleri

Under forudsætning af, at Corona-restriktionerne lettes for kulturarrangementer og herunder naturligvis teaterforestillinger, kan vi glæde os til onsdag den 7. april, hvor de skrupskøre sangere og skuespillere fra FIGAROS kommer til Hadsund Kulturcenter med deres tossede udgave af Alexander Dumas DE TRE MUSKETERER.

Alexander Dumas udødelige roman DE TRE MUSKETERER udkom som føljeton i 1844 i tidsskriftet Århundredet. Hovedpersonerne er Athos, Portos og Aramis, der er sammensvorne, men med hver deres karaktertræk. Athos er en mand, der elsker vin og er meget følelsesladet. Portos er den vilde, der i kampe altid gerne vil slås med to på en gang. Aramis er den fredsommelige, der tilhører kirken og det åndelige liv. Til denne trio kommer ungersvenden D’Artagnan, som de tager under deres beskyttende vinger. Sammen kaster de fire helte sig ud i kampen mod et komplot, redder den franske trone og dronning Annas ære og ægteskab.

Intriger, fægtescener, kærlighed, onde skurke og ædle helte - alle romanens figurer spilles, synges og danses i FIGAROS opdaterede teaterudgave med masser af gakket komik tilsat kendte hits fra operaer, operetter og musicals.Samtlige roller spilles på FIGAROS sædvanlige unikke facon med charme, musikalitet og crazy humor.Skrevet af IR, 20-03-2021
Kurv
Læs om medlemskab
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger