VELKOMMEN TIL TEATERSÆSON 21-22

VELKOMMEN TIL TEATERSÆSON 21-22 Se galleri
Teaterkredsen er klar til at byde medlemmer, sponsorer, samarbejdspartnere og alle andre teaterinteresserede velkommen til den kommende teatersæson. Nu kan man her på Teaterkredsens hjemmeside blive medlem og/eller købe billet til samtlige forestillinger.
Læs her om SÆSONKORT & MEDLEMSKAB og bemærk, at medlemskort nu er ændret til SÆSONKORT med både 20 og 40% rabat på teaterbilletterne.
Den nye sæson er som altid er spækket med professionel scenekunst af høj kvalitet og forskellige genrer, der på vidt forskellige måder især fokuserer på kendte som ukendte kvinder.
Den 13. september 2021 lægger vi i Arden Kulturhus ud med forestillingen SMÅT BRÆNDBART, som er et stand-up kabaret-show med to fine kunstnere. Allerede den 24. september får vi i Den Gamle Biograf i Mariager besøg af vores gamle kendinge og gode venner fra Det Flydende Teater, som denne gang fortsætter deres portrættering af markante kvinder i Danmarkshistorien, her i VALKYRIENS KAMP om Thit Jensen.
Den 27. oktober kommer Louise Schouw Teater til Hvornum Kultur- og Forsamlingshus med et musikdrama over endnu en stærk kvindeskikkelse, nemlig MARIE GRUBBE, som var tæt tilknyttet vores egn (Tjele og Trinderup Gods).
Den 11. november har vi i samarbejde med Himmerlands Teater inviteret Nørregade Teater og Teater 2 med blandt andet Waage Sandø og Pia Jondal på rollelisten. De kommer til Hobro Theater med Henrik Ibsens store klassiker GENGANGERE.
Senere den 25. november, en måned før julesneen (måske) daler, kan vi glæde os til at se og høre vidunderlige Susse Wold i Da Vinci Ristorante i Hadsund, når hun tryllebinder os med oplæsningen af H.C. Andersens eventyr SNEDRONNINGEN.
I 2. del af sæsonen i foråret 2022 gæster Louise Schouw Teater os igen den 17. januar med en "tour-de-force i ukuelige mænd", MÆND I MINDRE DOSER i Den Gamle Biograf i Mariager.
Senere den 1. februar er det nødvendigt, at vi ruster os til det helt store gys, når de skøre og totalt crazy Figaros kommer til Hadsund Kulturcenter med operaparodien DRACULA.
Endnu engang i nært og kært samarbejde med Himmerlands Teater har vi inviteret folkekære Bodil Jørgensen til Mariagerfjord og Hobro Theater. Denne gang tager hun livtag med den modne kvinde søndag den 20. marts sammen med Jannie Faurschou og Rikke Wölck i forestillingen MADDIKER. Efter Mungo Park Allerød den 23. marts har præsenteret TATOVERING, har vi med den internationalt kendte klovn Paoli Nani den 4. april en forestilling JEKYLL ON ICE, for skole- og børnehavebørn i Vebbestrup, hvor børnene får uddelt is til slut i forestillingen. Forestillingen kan gentages om aftenen for voksne, hvis der er interesse for det.
I fint samarbejde med Hobro Musikforening har vi den 28. april på Mariagerfjord Gymnasium Emil Reesens legendariske kammeropera FARINELLI på programmet. Vi kan dog ikke levere Poul Bundgaard i titelrollen, men derimod Danmarks pt. fineste tenor Niels Jørgen Riis.
Som rosinen i pølseenden har vi endnu engang inviteret Teater Freeze Production til at komme med forestillingen om DEN GRØNLANDSKE MAND, som vi desværre måtte aflyse i sidste sæson på grund af Corona-situationen. DEN GRØNLANDSKE MAND spiller i Arden Kulturhus den 18. maj.
Som i de to sidste sæsoner lancerer Teaterkredsen desuden "Teenageteater" i skoletiden med 13 opførelser af 4 relevante og vedkommende ungdomsforestillinger fordelt på efterår og forår på skoler i Als, Vindblæs og Hobro.
Husk at sæsonprogrammet allerede nu kan hentes på bibliotekerne.
Billetkøb fungerer som i sidste sæson, men skulle man alligevel have problemer eller spørgsmål i den forbindelse, kan man altid sende en mail til kasserer@tkmf.dk, eller ringe og få hjælp på Teaterkredsens servicetelefon 20209865 eftermiddag eller aften.
Skrevet af IR, 12-05-2021
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Log af eller på din kundeprofil