FESTLIG OG FORNØJELIG FARINELLI I HOBRO

Se galleri FESTLIG OG FORNØJELIG FARINELLI I HOBRO Fotos: Niels Reiter

Mariagerfjord Gymnasium var i aftes (28/4-22) ramme om en virkelig festlig og fornøjelig opførelse af den klassiske operette FARINELLI præsenteret og sunget af GuidOpera.

Der var stor begejstring fra publikum for denne fantastiske aften i musikken og sangens tegn. Kapelmester Leif Greihes og de to musikeres indlevelse i og formidling af Emil Reesens musik skabte en forunderlig musikalsk stemning i Gymnasiets store sal med dennes fantastiske akustik.

Alle sangene blev sunget professionelt af operasangerne, mens de gamle, elskede ørehængere som f.eks. ”Sangen har vinger”, ”Følges ad”, ”Den som har livets mildhed søgt” og ”Livets glæder” blev fremført uforglemmeligt af ”Danmarks fineste tenor”, Niels Jørgen Riis, i titelrollen som Farinelli.

Et begejstret publikum lod sig rive med af stemningen i de smukke sange, som gav os blanke øjne og bragte minderne frem fra tv-filmen i 60erne.

Det var Hobro Musikforening, der i samarbejde med Teaterkredsen Mariagerfjord stod bag den festlige forestilling, som sprudlede af musikalsk energi og glæde.

Skrevet af RN+IR, 29-04-2022
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab