Sæsonkort & Medlemskab

SÆSONKORT til Teaterkredsens teaterforestillinger er også bevis på dit MEDLEMSKAB af Teaterkredsen. SÆSONKORTET er personligt og ikke overlades til andre. SÆSONKORTET gælder for en teatersæson fra den 1. juli til den 30. juni det følgende år.

SÆSONKORTET købes her på Teaterkredsens hjemmeside ved at klikke på knappen: KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT, og derefter følge anvisningerne.
SÆSONKORTET kan hverken helt eller delvist refunderes.

SÆSONKORTET kan du hente ned på din smartphone eller affotografere og fremvise, når der er brug for det. Eller du kan udskrive det og beholde det i A4 format, eller du kan klippe det ud til din tegnebog (bedst på tyndt karton).

Billetsystemet husker, at du, dvs. din profil, har købt SÆSONKORT.

SÆSONKORTET giver dig 20% rabat på løssalgsprisen på billetter til dig selv til alle Teaterkredsens teaterforestillinger. Du skal huske at logge ind på billetsystemet med din profil, den som har købt SÆSONKORTET, og du skal selv vælge den rigtige prisgruppe, når du køber billetterne.

Hvis du køber billetter til andre end dig selv, får du kun rabat på billetten til dig selv, med mindre de andre også har købt SÆSONKORT, og du kan indtaste deres profiler inkl. kodeord eller koden på deres SÆSONKORT, inden billetkøbet afsluttes.

Du kan også købe flere SÆSONKORT til dig selv og få rabat på flere billetter, hvis du ved, at det altid er dig, der køber billetter til de andre.

SÆSONKORTET giver dig ekstra 20% rabat, dvs. i alt 40% rabat på løssalgsprisen på billetter til dig selv til 3 eller flere af Teaterkredsens egne teaterforestillinger.

Hvis du køber billetter til 3 eller flere forestillinger på én gang, får du 40% rabat på alle billetterne. Hvis du først køber 2 forestillinger og senere flere forestillinger til dig selv, udløses de ekstra 20% først ved købet af det tredje og senere billetkøb.

Uden SÆSONKORT må du nøjes med 20% rabat ved køb af billetter til 3 eller flere teaterforestillinger, du får ikke medlemsrabatten på 20%.

Billetsystemet husker, hvor mange billetter din profil har købt, men du skal stadig selv vælge den rigtige prisgruppe, når du køber billetterne.

Teaterkredsen giver ikke de ekstra 20% rabat på billetter til forestillinger med SÆRPRIS, eller til forestillinger som vi samarbejder med andre om, f.eks. med Himmerlands Teater eller Hobro Musikforening, fordi den ekstra rabat ikke er aftalt med dem.

SÆSONKORTET giver dig samme rabat i VESTHIMMERLANDS TEATERFORENING, som deres medlemmer får. HIMMERLANDS TEATER giver dig rabat på deres forestillinger, og også SVALEGANGEN i Århus giver dig rabat, når du foreviser dit SÆSONKORT, som også er dit medlemsbevis.

SÆSONKORTET giver ikke adgang til rabat på TILKØB.

SÆSONKORT-holdernes profiloplysninger overføres til Teaterkredsens medlemskartotek, og må af Teaterkredsen bruges til lejlighedsvis at udsende nyheder og markedsføring af arrangementer mv., der skønnes at have modtagernes interesse.

Teaterkredsen må hverken helt eller delvist overlade profiloplysninger eller medlemskartotekets data til andre, eller på anden måde kompromittere medlemmer og kunders data.

BILLETTER købes online ved at klikke på det pågældende arrangement på denne hjemmeside, og vælge knappen KØB BILLET og/eller knappen TILKØB: F.eks. spisning....

Købte billetter refunderes normalt ikke. Hvis der er venteliste til et arrangement kan Teaterkredsen eventuelt være behjælpelig med at videresælge billetter, der ellers ikke vil blive brugt.

GRUPPER kan få 10% rabat på løssalgs-billetprisen ved køb af mindst 10 billetter på én gang. Ved 25 eller flere billetter indhent tilbud.

GAVEKORT til Teaterkredsens billetter kan købes online øverst til højre på denne hjemmeside.

KAMPAGNER kan blive iværksat til særlige formål eller rettet mod særlige kundegrupper. Den tilsendte kampagnekode skal indløses nederst på denne hjemmeside.

YDERLIGERE OPLYSNINGER
Der er normalt unummererede pladser til Teaterkredsens teaterforestillinger, og dørene åbnes normalt tidligst 15 min før forestillingens begyndelse.

Yderligere information fås ved henvendelse til Teaterkredsen Mariagerfjord via e-mail kontakt@tkmf.dk eller på servicetelefonen 20209865.

Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT OG MEDLEMSKAB FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Log af eller på din kundeprofil