Atlas - en dansecyklus

- moderne dans og breakdance

I samarbejde med Ungdomsskolen m.fl. viser Teaterkredsen Mariagerfjord en ny, poetisk, eksplosiv og spændende danseforestilling for børn og unge over 10 år og deres familier.

Med støtte fra fonde, institutioner og sponsorer er det lykkedes at få forestillingen ATLAS med 8 dansere fra UPPERCUT Danseteater til at indtage scenen med den flotteste moderne dans og breakdance i en dansecyklus af tre nye, banebrydende koreografer fra Korea, Brasilien og Danmark.

UPPERCUT Danseteater laver forestillinger, som bryder med den gængse opfattelse af moderne dans og skaber et spændingsfelt og en dramaturgisk linje, der er relevant for nutidens unge og voksne.

Forestillingen "ATLAS" viser bl.a. en ung kvinde på vej verden rundt i hæsblæsende dans med 14 kufferter. Seks unge mænd, nysgerrige og afsøgende, indtager verden og krydser hinandens spor i det menneskelige landskab, der udgør vores fælles verden.

Teaterkredsen Mariagerfjord vil med denne form for scenekunst i området inddrage en ny type kulturaktører, der kan introducere moderne dans og breakdance for de unge. UPPERCUT Danseteater, som har et højt kunstnerisk niveau, tilbyder workshops, og det er Teaterkredsens intention, at forestillingen skal inspirere ungdomsskoler m.fl. til et tilbud om workshops i denne aktivitet.

Forestillingen støttes økonomisk af "Moderne dans på Turné", Region Nordjylland, Mariagerfjord Kommune og Kunststyrelsen.

MEDVIRKENDE: Mark Mouritzen, Daniel "Sonic" Rojas, Stephanie Thomasen, Lukas Larsen, Casper Christophersen, Nikolaj Høgskilde, Bahadir Berber og Sertac Celik. KOREOGRAFI: Kim Duck Hyun, Korea, Bo Madvig, Danmark, Alessandro Pereira, Brasilien.

Billetkøb på tlf. 9854 4343 eller pr.  e-mail.

Sæsonens øvrige kommende forestillinger:

ELVERHØJ ELVERHØJ men tonen er lav
7. marts 2020 kl. 19.30
Hobro Theater
LA TRAVIATA LA TRAVIATA Verdis tragiske og elskede opera
28. marts 2020 kl. 19.30
Mariagerfjord Gymnasium
DEN GRØNLANDSKE MAND * DEN GRØNLANDSKE MAND * et nyskabende og kærligt portræt
16. april 2020 kl. 19.30
Mariager Den Gamle Biograf
LÆNGE LEVE LIVA LÆNGE LEVE LIVA
20. april 2020 kl. 19.00
Mariagerfjord Idrætsskole