Det svage køn

- hun og hun imellem

To veninder i 40'erne mødes på en café midt i karrieren; midt i myldretiden; midt i dagligdagen; midt i krisen; midt i livet....

Rødstrømpernes og de sidste husmødres døtre sættes på spidsen i et spex over den moderne - og næsten modne(?) kvinde anno 2011.

En cabaret om roller, selvsikkerhed og Gin'n tonic, hvor det store altafgørende spørgsmål stilles: Når nu vi kvinder føder børnene, indtager arbejdsmarkedet, er blevet undertrykt i årtusinder og alligevel stadig udgør den halvdel af befolkningen, som lever længst -  og man så betegner OS som det svage køn; hvilket slags køn er så den anden halvdel?!!

Cabaretten er skrevet af "Danmarks skarpeste komiker" Jacob Morild (kendt fra cabaretten "Var det det", som i den grad på intelligent vis underholdt en fuld sal i Kulturhuset i Arden sidste efterår). Der er musik af Jan Rørdam og på scenen står 2 meget, meget morsomme skuespillerinner, akkompagneret af guitaristen Jan Rørdam og bassisten Eva Skipper.

MEDVIRKENDE: Skuespillerne Joy-Maria Frederiksen, Mette Marckmann, guitarristen Jan Rørdam og bassisten Eva Skipper. TEKST og ISCENESÆTTELSE: Jacob Morild. MUSIK: Jan Rørdam.

Arrangeret i samarbejde med Frikvarteret.

Pressen  skrev: "Vid, vemod og satire!" (Berlingske T.), "Svirpende skæg cabaret om kvinder og mænd på Liva!" (JP), "Dejligt musikalsk selskab." (Politiken).

Fra kl. 18 serveres italiensk ANTIPASTO til 120 kr. på "davinci ristorante", Havnevej 7, Hadsund.
Bestilles samtidig med billetkøb på tlf. 9854 4343 eller pr. e-mail.

22. marts 2012 kl. 19:30
Hadsund KulturCenter

Pris: 145/125/60 kr.
Varighed: 75 min uden pause

Sæsonens øvrige kommende forestillinger:

ELVERHØJ ELVERHØJ men tonen er lav
7. marts 2020 kl. 19.30
Hobro Theater
LA TRAVIATA LA TRAVIATA Verdis tragiske og elskede opera
28. marts 2020 kl. 19.30
Mariagerfjord Gymnasium
DEN GRØNLANDSKE MAND * DEN GRØNLANDSKE MAND * et nyskabende og kærligt portræt
16. april 2020 kl. 19.30
Mariager Den Gamle Biograf
LÆNGE LEVE LIVA LÆNGE LEVE LIVA
20. april 2020 kl. 19.00
Mariagerfjord Idrætsskole