KÆRESTEBREVE

- Susse Wold og Bent Mejding på Hobro Theater

PRODUCENT: DET NY TEATER MEDVIRKENDE: SUSSE WOLD, BENT MEJDING INSTRUKTØR: BENT MEJDING SCENOGRAF: ERIK BUCH DRAMATIKER: A.R. GURNEY

KÆRESTEBREVE” er historien om et livslangt forhold, der af skæbnens uransagelige veje aldrig bliver til virkelighed - det blev til en livslang brevveksling. Vi møder Melissa og Andy i deres livs efterår, hvor de erkender for sig selv og hinanden, at de i deres ungdoms uforstand, kastede vrag på kærligheden.

Nu opruller de for os, hvordan de efter et langt liv med ægteskaber og kærlighedsforhold har snydt sig selv for den store, inderlige kærlighed. Side om side sidder de og læser de noter, breve og kort, som de gennem 50 år har sendt til hinanden.

De har diskuteret deres håb, drømme, ambitioner og skuffelser gennem et langt adskilt liv. Som unge gik de ofte skævt af hinanden, derfor skiltes deres veje, men de bevarede kontakten gennem brevveksling, der gennem livet udviklede sig til et tæt, fortroligt brevforhold.

To unge der ikke fandt melodien sammen. Nu sidder de her som aldrende og indser, at de trods alt har oplevet en stor, stærk og livslang kærlighed. Vi får indsigt i deres dramatiske livshistorie og et kærlighedsforhold, som aldrig blev.

En betagende og smuk forestilling, der har spillet på alverdens teaterscener – og nu på Hobro Teater med nogle af dansk scenekunst største navne: Susse Wold og Bent Mejding.

 

3. april 2017 kl. 19.30
Hobro Theater

Pris: 195 kr / Medlem 165 kr / Ung 65 kr
Varighed: 2 TIMER 20 MIN INKL PAUSE

Umbraco.Web.PublishedCache.XmlPublishedCache.XmlPublishedProperty