MARIAS TESTAMENTE

- fortælling om den mest kendte moder

PRODUCENT: TEATRET GRUPPE 38 MEDVIRKENDE: BODIL ALLLNG / MUSIKER: SØREN SØNDBERG INSTRUKTØR: HANS RØNNE SCENOGRAF: GITTE BAASTRUP FORFATTER: COLM TOIBIN OVERSÆTTER: SVEN ØRNE

Dette er den ukendte fortælling om den mest kendte moder i historien. Forestillingen, som præsenteres af Teater Gruppe 38, skildrer en mors gribende og sorgfulde erkendelse.

Fortællingen tager form, efterhånden som Maria sammenstykker sin egen version af historien om sin – og Guds - søn. For første gang hører vi her Marias beretning om de kendte hændelser, hendes vidnesbyrd og hendes fortrolige samtale: MARIAS TESTAMENTE.

Maria fremstilles af Bodil Alling, som er et af landets største fortælletalenter. Hun spiller den sørgende Maria, som stiller spørgsmålene:
- Kan det nogensinde give mening?
- Kan det nogensinde give mening, at dit barn dør?
- Findes der en sag, der er stor nok til, at det giver mening?

Det er en kærlig, barsk, smertefuld, rørende og eviggyldig historie. Teksten er skrevet af den irske forfatter Colm Toibin, og den vrimler med stærke og poetiske sætninger og one-liners.

Instruktøren er den kendte og meget succesfulde Hans Rønne, og den lige så kendte Gitte Båstrup står bag den smukke og minimalistiske scenografi.

 

23. februar 2017 kl. 19.30
Mariager Kirke

Pris: 175 kr / Medlem 145 kr / Ung 65 kr
Varighed: 1 TIME 10 MIN UDEN PAUSE

Umbraco.Web.PublishedCache.XmlPublishedCache.XmlPublishedProperty