ANDENS VERDENSKRIG

- Liva på jul

ANDENS VERDENSKRIG

PRODUCENT: CAFÉ LIVA MEDVIRKENDE: JACOB MORILD, KARSTEN JANSFORT, THOMAS PAKULA OG MORTEN WEDENDAHL FORFATTER & DRAMATIKER: JACOB MORILD INSTRUKTION: JACOB MORILD 

Café Livas flagskib – den årlige nyskrevne julecabaret af Jacob Morild – har gennem 30 år været et tilløbsstykke i København med dens revsning af højtidens ulyksaligheder. I 2016 var forestillingen endda nomineret til en Reumert.
ANDENS VERDENSKRIG – LIVA PÅ JUL er en gennemmusikalsk, sjov og satirisk cabaret, piftet op med helt aktuelle emner og indfaldsvinkler. Jacob Morild er ikke uden grund af såvel anmeldere som publikumblevet kaldt ”Danmarks skarpeste satiriker”.
For første gang kommer julecabaretten på en landsdækkende turné i 2018 i en stærk holdopstilling. Alt i alt en forestilling, der er en blanding af sort humor, satire, crazy komik og musikalsk vanvid udsat for fire herrer i deres bedste alder – nemlig panikkens!

PÅ POSTGÅRDEN SERVERES FRA KL 17.30 EN LET ANRETNING FOR 150 KR. KØBES INDEN 5 NOV SAMMEN MED BILLETTEN

12. november 2018 kl. 19:30
Mariager Den Gamle Biograf

175 kr / Medlem 140 kr / Ung 65 kr

Varighed: 1 time 45 min inkl. pause

 

TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD ophørte med udgangen af sæson 2022-2023, dvs. pr. 30. juni 2023, på grund af manglende funktionsdygtig bestyrelse, der ville videreføre foreningen.