TØRSKOET

- et drama om storbyen kontra provinsen

TØRSKOET

PRODUCENT: THY TEATER & TEATER DU MILDE HIMMEL MEDVIRKENDE: LINE SVENDSEN DRAMATIKER: ANNEGRETE KRAUL INSTRUKTION: BODIL EL JØRGENSEN SCENOGRAFI: HENRIETTE DREJER LUBANSKI KUNSTNERISK KONSULENT: NIELS VENDIUS

Vi har både i den trykte og æterbårne presse hørt mange grådkvalte og frustrerede udtalelser om det at blive tvangsforflyttet til provinsen. Fra Christiansborg hører vi, at Danmark er ved at blive skævvredet, der skal handles. Der er rigtig mange fordomme blandt de implicerede. Er der mulighed for liv vest for Valby Bakke?
Line vælger sammen med sin datter at trodse alt dette og flytter med styrelsen fra Nørrebro i København til en lille by i provinsen. Det er et både geografisk og mentalt flyt – væk fra den lille lejlighed, cafeen henne om hjørnet, S-tog, bybusser, myldretid, alt det der var deres hverdag. Nu er det et hus med have, længere mellem butikker og servicetilbud, reservedunk, skolebus - også høns skal der tages stilling til. Et helt og aldeles nyt og anderledes liv.
TØRSKOET er et sjovt, satirisk og eftertænksomt drama, der tager del i den offentlige debat om udflytning af statslige arbejdspladser, skævvridningen af Danmark og gravede grøfter mellem storby og land. Selvgodheden og københavneriet får et tiltrængt eftersyn og et los bagi, men også provinsens mindreværd og stillestående storbyefterligninger bliver samlet op. I sandhed teater til tiden!

DAVINCI RISTORANTE SERVERER FRA KL. 18 ANTIPASTO TIL 130 KR. KØBES SAMMEN MED BILLETTEN

29. marts 2019 kl. 19:30
Hadsund davinci ristorante

Pris: 175 kr / Medlem 140 kr / Ung 65 kr
Varighed: 1 time 30 min inkl. pause

Sæsonens øvrige kommende forestillinger:

MUSIK & EVENTYR MUSIK & EVENTYR
- tekst og musik i 10 scenebilleder
29. april 2019 kl. 19.30
Mariager Den Gamle Biograf