DEN SIDSTE GUD *

- en Boyband gyser med De Damer

DEN SIDSTE GUD *

PRODUCENT: DE DAMER I SAMARBEJDE MED TEATER V MEDVIRKENDE: JETTE SOPHIE SIEVERTSEN, IBEN DORNER, CHRISTINA BECK, MARGIT WATT-BOOLSEN, NINA MARIE BIRK, ANN HJORT, PENILLE ALBEK ANDERSEN, RAIVIS ZANDOVSKIS INSTRUKTION: MADS M NIELSEN DRAMATIKER: ALEXANDERA MOLTKE-JOHANSEN PIANIST OG ARRANGØR: RAIVIS ZANDOVSKIS SCENOGRAFI: GØJE ROSTRUP FOTOFGRAF: KAROLINE LIEBERKIND

En smuk, skræmmende og grotesk sort komedie om Livet, Døden og besættelsen af Den store Kærlighed. En gruppe kvinder er indlagt på et hospital. Enden er tilsyneladende nær, og paranoiaen breder sig. Er det kvinderne, der er menneskehedens sidste håb? Eller er det måske mændene? Og hvad sker der, når en altdominerende og manipulerende kraft besætter de sidste eksistenser på Jorden?
Det får vi at se, når De Damer ruller sig ud og går i boyband-mode. De stiller deres kvindekroppe til rådighed for de kendte drengegruppers følelser, danse og designede looks, så man må gyse af gru eller rødme af forlegenhed.
De Damer er med andre ord tilbage med endnu en urpremiere. En musikalsk boybandgyser om idoldyrkelse, folkeforførelse og magtbalancen mellem kønnene. De syv kvinder synger i et stykke ny dansk dramatik, i et soundtrack af tidernes største boyband-sange, fra tressernes Jackson Five til nutidens One Direction.

ARRANGERET AF HIMMERLANDS TEATER I SAMARBEJDE MED TEATERKREDSEN

23. januar 2020 kl. 19:30
Ardens Kulturhus

Pris: 195 kr / Medlem og Ung 125 kr / Barn 50 kr

Varighed: 110 MIN MED PAUSE

Sæsonens øvrige kommende forestillinger:

NOGET OM AT BLIVE GREBET NOGET OM AT BLIVE GREBET
22. april 2021 kl. 19.30
Hobro Café K
ECHOES-OF-DANCE ECHOES-OF-DANCE
25. april 2021 kl. 15.00
Mariagerfjord Gymnasium
Kurv
Læs om medlemskab
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger