DEN SIDSTE GUD *

- en Boyband gyser med De Damer

DEN SIDSTE GUD *

PRODUCENT: DE DAMER I SAMARBEJDE MED TEATER V MEDVIRKENDE: JETTE SOPHIE SIEVERTSEN, IBEN DORNER, CHRISTINA BECK, MARGIT WATT-BOOLSEN, NINA MARIE BIRK, ANN HJORT, PENILLE ALBEK ANDERSEN, RAIVIS ZANDOVSKIS INSTRUKTION: MADS M NIELSEN DRAMATIKER: ALEXANDERA MOLTKE-JOHANSEN PIANIST OG ARRANGØR: RAIVIS ZANDOVSKIS SCENOGRAFI: GØJE ROSTRUP FOTOFGRAF: KAROLINE LIEBERKIND

En smuk, skræmmende og grotesk sort komedie om Livet, Døden og besættelsen af Den store Kærlighed. En gruppe kvinder er indlagt på et hospital. Enden er tilsyneladende nær, og paranoiaen breder sig. Er det kvinderne, der er menneskehedens sidste håb? Eller er det måske mændene? Og hvad sker der, når en altdominerende og manipulerende kraft besætter de sidste eksistenser på Jorden?
Det får vi at se, når De Damer ruller sig ud og går i boyband-mode. De stiller deres kvindekroppe til rådighed for de kendte drengegruppers følelser, danse og designede looks, så man må gyse af gru eller rødme af forlegenhed.
De Damer er med andre ord tilbage med endnu en urpremiere. En musikalsk boybandgyser om idoldyrkelse, folkeforførelse og magtbalancen mellem kønnene. De syv kvinder synger i et stykke ny dansk dramatik, i et soundtrack af tidernes største boyband-sange, fra tressernes Jackson Five til nutidens One Direction.

ARRANGERET AF HIMMERLANDS TEATER I SAMARBEJDE MED TEATERKREDSEN

23. januar 2020 kl. 19:30
Ardens Kulturhus

Pris: 195 kr / Medlem og Ung 125 kr / Barn 50 kr
Varighed: 110 MIN MED PAUSE

Sæsonens øvrige kommende forestillinger:

ELVERHØJ ELVERHØJ men tonen er lav
7. marts 2020 kl. 19.30
Hobro Theater
LA TRAVIATA LA TRAVIATA Verdis tragiske og elskede opera
28. marts 2020 kl. 19.30
Mariagerfjord Gymnasium
DEN GRØNLANDSKE MAND * DEN GRØNLANDSKE MAND * et nyskabende og kærligt portræt
16. april 2020 kl. 19.30
Mariager Den Gamle Biograf
LÆNGE LEVE LIVA LÆNGE LEVE LIVA
20. april 2020 kl. 19.00
Mariagerfjord Idrætsskole