DET ENSOMME HJERTE *

DET ENSOMME HJERTE *

PRODUCENT: TEATRET MØLLEN MEDVIRKENDE: OLE SØRENSEN (REUMERT-vinder 2020), THOMAS CLAUSEN RØNNE OG ANE HELENE HOVBY INSTRUKTION: RASMUS ASK FORFATTER: TOM BUK-SWIENTY DRAMATIKER: BRIAN WIND-HANSEN

INDLEDNING: OLE BENT LARSEN KL 18.45

Forestillingen DET ENSOMME HJERTE er fortællingen om den unge tysker, Hans Horn, der under 2. Verdenskrig hvirvles ind i det nazistiske Tysklands vanvittige krig.

DET ENSOMME HJERTE er inspireret af forfatteren Tom Buk-Swientys bog med Hans Horns egne optegnelser. Via Hans Horns detaljerede og yderst troværdige erindringer, bygget på dagbøger og andre samtidige personlige kilder fra krigens tid, og delvist med Hans Horn selv som fortæller, folder forestillingen en stor og usædvanlig fortælling ud om krigen i Europa under 2. Verdenskrig, set gennem et følsomt og musikalsk menneske, der på første hånd oplevede de politiske forandringer og ikke mindst krigen på tætteste hold.

Mærket for livet af krigens rædsler emigrerede Hans Horn efter krigen til Danmark, hvor han levede som praktiserende læge frem til sin død i 1989.
Først i en sen alder blev han i stand til at omsætte sine oplevelser til ord og billeder. Han skrev alt ned, tegnede og malede alt det forfærdelige, men også alt det smukke, han havde oplevet.

Han efterlod sig et kolossalt, gennemillustreret erindringsværk på over 5.000 sider.
Det er dette helt enestående, dokumentariske materiale, der nu via Hans Horns børn har fundet vej til Tom Buk-Swientys bog og nu sat smukt i scene af Teatret Møllen.

11. november 2020 kl. 19:30
Hobro Theater

Pris: NORMALT 190 KR UNG 65 KR MEDLEM 20% RABAT

Varighed: 2 TIMER MED PAUSE

Sæsonens øvrige kommende forestillinger:

SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER
24. marts 2021 kl. 19.00
Mariagerfjord Gymnasium
NOGET OM AT BLIVE GREBET NOGET OM AT BLIVE GREBET
22. april 2021 kl. 19.30
Hobro Café K
ECHOES-OF-DANCE ECHOES-OF-DANCE
25. april 2021 kl. 15.00
Mariagerfjord Gymnasium
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin