EN LILLE SMULE UBEHAG

EN LILLE SMULE UBEHAG

PRODUCENT: TEATRET SVALEGANGEN MEDVIRKENDE: HOLGER ØSTERGAARD INSTRUKTION: PER SMEDEGAARD DRAMATIKER, FORFATTER: JEFF METCALF LYDDESIGN: ANTON BAST LYSDESIGN: HENRIK SLOTH

AUTENTISK KRÆFTFORTÆLLING

Et empatisk, varmt, rørende og rystende morsomt skuespil om…prostatakræft. Ja! EN LILLE SMULE UBEHAG er en fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt. Den prisbelønnede amerikanske dramatiker Jeff Metcalf har skrevet et bemærkelsesværdigt humoristisk og følsomt drama om hans egen transformerende rejse igennem kræften.

”Frank, dine kolesteroltal er pæne, du har et stærkt hjerte, men dine PSA-tal er kritiske.” Jeg sagde det ikke til nogen, ikke engang til min hustru igennem 20 år. Det er det dummeste øjeblik i min ægteskabelige karriere, og tro mig – dem har der været mange af.

KOMISK GULD.

I EN LILLE SMULE UBEHAG får en 55-årig professor konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd.

Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Jeff møder på sin vej, da han med et bliver patientliggjort.

Fra drænende bivirkninger, angstprovokerende venteværelser, til intime samtaler med læger, familien, døden og såmænd også Jeffs sammenbidte ringmuskel, der ikke vil åbne sig for videnskaben.

Tag med på en gribende one-man mission, der kanaliserer frygten og sårbarheden, men som også er belagt med et tykt lag komisk guld, der vækker håbet.

Originaltitel: A Slight Descomfort

12. februar 2021 kl. 19:30
Mariager Den Gamle Biograf

Pris: NORMALT 190 KR UNG 65 KR MEDLEM 20% RABAT

Varighed: 95 MIN

Sæsonens øvrige kommende forestillinger:

NOGET OM AT BLIVE GREBET NOGET OM AT BLIVE GREBET
22. april 2021 kl. 19.30
Hobro Café K
ECHOES-OF-DANCE ECHOES-OF-DANCE
25. april 2021 kl. 15.00
Mariagerfjord Gymnasium
Kurv
Læs om medlemskab
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger