MOD TIL AT DRÆBE *

MOD TIL AT DRÆBE *

PRODUCENT: TEATRET MØLLEN MEDVIRKENDE: OLE SØRENSEN (REUMERT-vinder 2020), DURITA DAHL ANDREASSEN og THOMAS JACOB CLAUSEN RØNNE INSTRUKTION: RASMUS ASK DRAMATIKER: LARS NORÉN LYDDESIGN: JOHANNES SMED LYSDESIGN: STINE FUMZ

MOD TIL AT DRÆBE er en gribende historie om en far og en søn og en indestængt fortid. Noget ulmer under overfladen, og da sønnens kæreste dukker op, bliver far og søns forhold sat yderligere under pres. Hun bliver – uden hun aner det – dråben, der får bægeret til at flyde over, og der bliver åbnet op for årtiers undertrykte følelser og minder.

Det stærke familiedrama er baseret på svenske Lars Noréns forestilling fra 1978. Men stykket er akkurat lige så relevant i dag som dengang, idet det behandler tidløse temaer som identitet, kærlighed og arven fra vores forældre.

I Teatret Møllens udgave af MOD TIL AT DRÆBE tilføres en unik omstændighed til dramaet. Faren og sønnen – spillet af Ole Sørensen og Thomas C. Rønne - snakker nemlig sønderjysk med hinanden – men slår over i rigsdansk, når sønnens kæreste – spillet af Durita Dahl Andreassen - er til stede. Man kan dog sagtens forstå dialekten, selvom man ikke er sønderjyde.

25. januar 2021 kl. 19:30
Ardens Kulturhus

Pris: NORMALT 190 KR UNG 65 KR MEDLEM 20% RABAT

Varighed: 80 MIN

Sæsonens øvrige kommende forestillinger:

NOGET OM AT BLIVE GREBET NOGET OM AT BLIVE GREBET
22. april 2021 kl. 19.30
Hobro Café K
ECHOES-OF-DANCE ECHOES-OF-DANCE
25. april 2021 kl. 15.00
Mariagerfjord Gymnasium
Kurv
Læs om medlemskab
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger