SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER

SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER

PRODUCENT: DANSK TEATERPRODUKTION MEDVIRKENDE: SØREN SIGURD BARRETT, ANNE SUPPLI, FARSHAD KHOLGHI, ESKILD DOHN og MIKKEL RIBER DANSERE: FRA POWERHOUSE TEKST OG MUSIK: SIGURD BARRETT INSTRUKTØR: LOUISE SCHOUW SCENOGRAFI: RIKKE JUELLUND KOREOGRAFI: RIKKE VANGSGAARD

I SAMARBEJDE MED HIMMERLANDS TEATER

SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER er en fantastisk teaterkoncert for hele familien - med dansere og liveorkester.

Hvem var Zeus? Hvor stammer de olympiske lege fra? Og fandtes der engang uhyrer med syv hoveder?

Camilla Bendix og Peter Oliver Hansen har hovedrollerne i forestillingen, mens Sigurd Barrett er fortælleren, der tager publikum med til det gamle Grækenland, hvor vi møder Zeus og Hera, Apollon, Poseidon – og alle de andre.

Forestillingen, SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER, er baseret på Sigurd Barretts bestsellerbog af samme navn fra 2014. Med Sigurds iørefaldende musik, fremført af et liveorkester, store danseoptrin og rørende fortællinger er dette en forestilling for alle generationer – børn, forældre og bedsteforældre.

Kom med på en sjov og spændende rejse gennem et eventyrligt univers, som lærer os en masse om det gamle Grækenland – og om, hvem vi er i dag.

Sigurds skønne og entusiastiske energi på scenen gør ham ideel til værtsrollen. Med fantasi og humor har han publikum i sin hule hånd.

TILKØB: Fra kl. 17.30 serverer Mos Madhus i Gymnasiets kantine for kr. 120. pr voksen og kr. 49 pr barn op til 12 år (børn under 2 år gratis) en GRÆSK BUFFET med Mousakka – Kartoffel, oksekød og aubergine i tomat / Stifado med kylling og råstegt kartoffel / Spanakopita – Fillotærte med spinat og feta / Fladbrød med gyros og syrlig dressing / Græsk salat med tomat, agurk og soltørrede oliven / Tomatsalat med frisk oregano, feta og oliven / Græsk madbrød med tzatziki.

24. marts 2021 kl. 19:00
Mariagerfjord Gymnasium

Pris: NORMALT 150 KR. BARN/UNG 75 KR - Få 25 kr rabat pr. billet ved køb sammen med SVÆRDET I STENEN - Kan ikke kombineres med anden rabat

Varighed: 1 TIME 45 MIN MED PAUSE

Sæsonens øvrige kommende forestillinger:

NOGET OM AT BLIVE GREBET NOGET OM AT BLIVE GREBET
22. april 2021 kl. 19.30
Hobro Café K
ECHOES-OF-DANCE ECHOES-OF-DANCE
25. april 2021 kl. 15.00
Mariagerfjord Gymnasium
Kurv
Læs om medlemskab
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger