SVÆRDET I STENEN

SVÆRDET I STENEN

PRODUCENT: LOUISE SCHOUW TEATER MEDVIRKENDE: LISBETH KJÆRULF, ASBJØRN AGGER, MARIANNE BØGELUND, MORTEN BO KOCH INSTRUKTION: LOUISE SCHOUW DRAMATIKER: GUNVOR REYNBERG SCENOGRAFI: NIELS SECHER MUSIK: SIGURD BARRET KOREOGRAF: REBECCA LUND

I SAMARBEJDE MED HIMMERLANDS TEATER

Damen i Søen stiger op af vandet og planter det berømte sværd, Excalibur, i stenen, med ordene: ”Den der trækker sværdet af stenen skal blive landets nye konge.” Den ene ridder efter den anden må opgive, men en dag dukker Arthur op. Følg den vidunderlige historie om Arthur, fra han som spæd bliver bortført af troldmanden Merlin, til han som 16-årig trækker sværdet op af stenen og bliver landets konge.

Alle børn kan være med og både grine og gyse, når prinsesse Guinevere forklædt som dreng, sammen med Arthur kæmper mod både hans nedladende fosterbror Kaj, den lede troldkvinde Morgan le Fay og en lænket drage.

Forestillingen trækker tråde til verden i dag, hvor folk stadig har travlt med at bekrige hinanden i stedet for at gøre, hvad den kloge Merlin lærer Arthur: Brug pennen i stedet for sværdet, beskyt de svage og lær at holde af dine fjender, for måske er de okay inderst inde? Der er spænding, magi, flotte kostumer, humor og sange med helt ny musik af Sigurd Barret.

29. oktober 2020 kl. 19:00
Hobro Theater

Pris: NORMALT 150 KR. BARN/UNG 75 KR - Få 25 kr rabat pr. billet ved køb sammen med SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER - Kan ikke kombineres med anden rabat

Varighed: 1 TIME 40 MIN MED PAUSE

Sæsonens øvrige kommende forestillinger:

SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER
24. marts 2021 kl. 19.00
Mariagerfjord Gymnasium
NOGET OM AT BLIVE GREBET NOGET OM AT BLIVE GREBET
22. april 2021 kl. 19.30
Hobro Café K
ECHOES-OF-DANCE ECHOES-OF-DANCE
25. april 2021 kl. 15.00
Mariagerfjord Gymnasium
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin