SMÅT BRÆNDBART

SMÅT BRÆNDBART

PRODUCENT: KROGSGAARD PRODUKTION MEDVIRKENDE: VICKI BERLIN, RASMUS KROGSGAARD DRAMATIKER, FORFATTER: VICKI BERLIN, RASMUS KROGSGAARD KOMPONIST: RASMUS KROGSGAARD

To hudløst ærlige og hylende morsomme livsrejser. To bedste venner har – lige pludseligt – rundet de 40. Og det er de tilsyneladende helt afklarede med, for karriererne kører, familierne er harmoniske, og alt er yderst velegnet til den perfekte statusopdatering.

I SMÅT BRÆNDBART gennemlever de begge livet fra start til midt. Fra de allerførste barndomsminder – til teenageårene, og frem til nu – midten – hvor alle drømmene er opfyldt, og hvor hver ny erobring virker som en sløv gentagelse.

Forestillingen er fyldt med nyskrevne sange, der finder både komikken og alvoren frem i emner som dobbelt-moral, ytringsfrihed, religion, racisme, familieproblemer, veganisme, IKEA og farjokes!

13. september 2021 kl. 19:30
Ardens Kulturhus

LØSSALG 190 KR, SÆSONKORT -20%, UNG 65 KR

Varighed: 2 TIMER 5 MIN MED PAUSE

 

TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD ophører med udgangen af denne sæson, dvs. pr. 31. juni 2023, på grund af manglende funktionsdygtig bestyrelse, der vil videreføre foreningen.

Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab