DE TRE MUSKETERER

- Én for alle, alle for én....og tre for en 10'er

DE TRE MUSKETERER

PRODUCENT: FIGAROS OG DEN NY OPERA MEDVIRKENDE: LISBETH KJÆRULF, HANS DUEHOLM, KRISTIAN JENSEN, ALLAN DAHL HANSEN INSTRUKTION: HANS DUEHOLM  DRAMATIKER: EFTER ALEXANDER DUMAS

Intriger, fægtescener, kærlighed, onde skurke og ædle helte fra Alexander Dumas udødelige roman DE TRE MUSKETERER. Alle roller spilles, synges og danses med humor, tilsat kendte hits fra operaer, operetter og musicals.

Alexander Dumas roman DE TRE MUSKETERER udkom som føljeton i 1844 i tidsskriftet Århundredet.

Hovedpersonerne er Athos, Portos og Aramis, der er sammensvorne, men med hver deres karaktertræk. Athos er en mand, der elsker vin og er meget følelsesladet. Portos er den vilde, der i kampe altid gerne vil slås med to på en gang. Aramis er den fredsommelige, der tilhører kirken og det åndelige liv.

Til denne trio kommer ungersvenden D’Artagnan, som de tager under deres beskyttende vinger. Sammen kaster de fire helte sig ud i kampen mod et komplot, redder den franske trone og dronning Annas ære og ægteskab.

Udover disse fire helte møder vi den franske konge Louis 13., dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter og den magtfulde kardinal Richelieu.

Samtlige roller spilles på Figaros sædvanlige unikke facon med charme, musikalitet og humor af fire topprofessionelle kunstnere.

26. januar 2023 kl. 19:30
Hobro Theater

LØSSALG 190 KR, UNG 65 KR, SÆSONKORT 20% RABAT

Varighed: 2 TIMER M PAUSE

 

TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD ophørte med udgangen af sæson 2022-2023, dvs. pr. 30. juni 2023, på grund af manglende funktionsdygtig bestyrelse, der ville videreføre foreningen.