MINE FORÆLDRES TING

MINE FORÆLDRES TING

PRODUCENT: FIFTY-FIFTY-FIFTY APS MEDVIRKENDE: ANJA OWE FORFATTER: GILLA CREMER INSTRUKTION: THOMAS HOWALT

At skulle rydde sine forældres hus efter deres død er en følelsesladet opgave. Hvad skal beholdes og hvad kan smides ud? Sandheden er nok, at alt, der er til overs fra livet, kan smides ud.

Agnes og hendes søster har fordelt arbejdet med rydning af dødsboet efter deres forældre. Rydning af hjemmet bliver Agnes’ opgave. Enhver, der har prøvet det ved, at det er en enorm opgave, både praktisk og følelsesmæssigt. Hvad skal kasseres, hvad skal foræres bort, hvad skal gemmes? Alle ting vækker minder, kalder både hemmeligheder og fortrængninger til live. Når man står med ting i hånden – ja så husker man episoder, episoder der gav både latter, smil eller uoverensstemmelser. Agnes står omgivet af ting, hun forbinder med sit liv, alt ånder af 60 års familieliv, og et spørgsmål trænger sig på: Hvor mange ting har et menneske egentlig brug for, og hvor lidt er nok? Sandheden er nok, at alt, der er til overs fra livet, kan smides ud.

Anja Owe mistede sin far Baard Owe for 5 år siden. Det var hårdt, og sorgen var stor. Anja oplevede mange af de ting som Agnes oplever i ”Mine Forældres Ting”, derfor er denne forestilling et vigtigt og betydningsfuldt projekt for hende. Agnes´ oplevelser her, er billedet på en situation, mange af os har været i, måske vil komme i - og på et tidspunkt vil vore børn stå i den situation.

22. november 2022 kl. 19:30
Hadsund davinci ristorante

LØSSALG 190 KR, UNG 65 KR, SÆSONKORT 20% RABAT

Varighed: 1 TIME 30 MIN U PAUSE MULIGHED FOR EN SNAK MED SKUESPILLEREN EFTER FORESTILLINGEN

 

TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD ophørte med udgangen af sæson 2022-2023, dvs. pr. 30. juni 2023, på grund af manglende funktionsdygtig bestyrelse, der ville videreføre foreningen.