OFFSIDE

- teenageteater

OFFSIDE

PRODUCENT: HILS DIN MOR, TEATRET MASKEN MEDVIRKENDE: MATHIAS BØGELUND, PETER SCHLIE, RENE BENJAMIN HANSEN FORFATTER/DRAMATIKER: PETER-CLEMENT WOETMANN INSTRUKTION: MIKKEL REENBERG, JACOB STAGE KOMPONIST OG LYDDESIGN: VIKTOR DAHL SCENOGRAF: LISE MARIE BIRCH

OFFSIDE sætter fokus på homoseksualitet i fodboldverdenen. Hvorfor er der ikke plads til at være sig selv i et sportsmiljø, hvor der til tider er en retorik, der skaber et utrygt miljø for unge, usikre, homoseksuelle spillere?

Nick er en af de bedste på det lokale fodboldhold, og både han og faderen, der er hans træner, har mange drømme og ambitioner om Nicks fodboldkarriere.

Asbjørn starter på holdet i den lokale klub, rygtet siger, at han er en god spiller, men han må kæmpe for at blive en del af holdet. Nick tager ham i forsvar, og venskabet udvikler sig til forelskelse.

Nick har svært ved at finde ud af, hvad han skal gøre i situationen. Skal han opgive fodbold for at turde stå ved sig selv eller skal de bare ”gå stille med dørene”?

Hvorfor er der ingen homoseksuelle spillere i fodbold på topniveau, ingen rollemodeller?

18. november 2022 kl. 11:00
Mariager Skole

18. november 2022 kl. 13:00
Mariager Skole

SPECIALPRIS: 100 KR

Varighed: 1 TIME 5 MIN U PAUSE

 

TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD ophørte med udgangen af sæson 2022-2023, dvs. pr. 30. juni 2023, på grund af manglende funktionsdygtig bestyrelse, der ville videreføre foreningen.