OPERA skal gøre ondt, men mest godt!

OPERA skal gøre ondt, men mest godt!

PRODUCENT: GuidOpera MEDVIRKENDE: Frederikke Kampmann (sopran), Niels Jørgen Riis (tenor), Guido Paevatalu (baryton), Leif Greibe (pianist) DRAMATIKER: Guido Paevatalu INSTRUKTØR: Guido Paevatalu KAPELMESTER: Leif Greibe KOMPONISTER: Guiseppe Verdi, G. Rossini, G. Puccini, R. Wagner, Carl Nielsen, J. Bizet m.fl.

I SAMARBEJDE MED HIMMERLANDS TEATER og HOBRO THEATER (Hobro Borger- og Håndværkerforening)

VI BYDER PÅ BOBLER OG SNACKS KL. 19.00 INDEN FORESTILLINGEN!
Sammen med Himmerlands Teater og Hobro Borger- og Håndværkerforening fejrer vi 300 år med dansk teater og teater for alle!

Bobler, opera og teaterhemmeligheder!
Vi præsenterer et brag af en aften med en festlig og fyrig operaforestilling på Hobro Theater i samarbejde mellem Himmerlands Teater, Teaterkredsen Mariagerfjord og Hobro Borger- og Håndværkerforening.

OPERA SKAL GØRE ONDT! inviterer publikum ind bag tæppet til en forestilling, der beskriver de store og voldsomme følelser på operascenen, krydret med de vanvittige og morsomme anekdoter og situationer, der opstår imens hele det store drama udspiller sig på scenen.

Forrygende duetter og arier, anekdoter og hemmeligheder fremføres af pianist og tre sangere - tenor, baryton og den nyligt prisvindende sopran, Frederikke Kampmann, som vandt Aalborg Operapris 2022.

OBS!
Vi må desværre meddele at forestillingen
Dr. Möllers Musikalske Medicin Show er aflyst, da Kolding Egnsteater har været nødsaget til at aflyse hele turnéen for forestillingen. 
Derfor har vi fundet ovenstående forestilling OPERA SKAL GØRE ONDT, MEN MEST GODT! til jer i stedet for, samme tid og sted. 
Vi håber, at I vil tage godt imod vores alternativ, som bliver en lige så spektakulær oplevelse på Hobro Theater.
Alle berørte billetindehavere vil blive kontaktet direkte.

6. oktober 2022 kl. 19:30
Hobro Theater

Løssalg 195 kr, Sæsonkort/Teaterkort 125 kr/Ung 125 kr

Varighed: 2 timer 20 min med pause

 

TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD ophørte med udgangen af sæson 2022-2023, dvs. pr. 30. juni 2023, på grund af manglende funktionsdygtig bestyrelse, der ville videreføre foreningen.