***AFLYST***TO TOSSER PÅ TUR

***AFLYST***TO TOSSER PÅ TUR

***AFLYST*** pga. en af skuespillernes sygdom

PRODUCENT: TEATER BIRCH MEDVIRKENDE: FARSHAD KHOLGHI, LUKAS BIRCH FORFATTERE: KHOLGHI OG BIRCH INSTRUKTION: MICHEL CASTENHOLT

Hvad kan gå galt, når en teaterproducent sætter to tossede komikere sammen for at skabe en forestilling? ALT! Og det gør det. Turneen er planlagt, spillesteder booket, da ulykkerne ramler ned over produktionen.

De to tosser, der sammen skal på tur er Farshad Kholghi og Lukas Birch, og at turen trods mange ulykker og megen modgang ender som en festlig og morsom komedie, skyldes de to dygtige og erfarne herrer.

Farshad er skuespiller og meget benyttet foredragsholder, kendt for humoristiske og inspirerende fortællinger. Han har medvirket i flere teaterstykker, revyer og shows, fast knyttet til ”Pejseshowet”. Har deltager med artikler i den offentlige debat om især islam og integration, har skrevet bogen ”Verden er et land” som handler om hans opvækst i Iran og hans flugt som 13-årig til Danmark. Om ankomsten til Danmark oplevede vi ham her i Hadsund i den morsomme monolog: ”Kan du sige rødgrød med fløde”.

Lucas er revydirektør, kulturiværksætter, og har siden han var 14 år leveret tekster til landets professionelle revyer. Han skriver revysange, instruerer og spiller skuespil, han er det, man kalder et vaskeægte talent. Hans humor henvender sig til et modent publikum, og som den lattermilde person han er, elsker han at få folk til at le.

Glæd jer til denne hæsblæsende og latterfremkaldende komedie.

***AFLYST*** pga. en af skuespillernes sygdom

5. oktober 2022 kl. 19:30

LØSSALG 190 KR, UNG 65 KR, SÆSONKORT 20% RABAT

Varighed: 1 TME 30 MIN M PAUSE

 

TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD ophørte med udgangen af sæson 2022-2023, dvs. pr. 30. juni 2023, på grund af manglende funktionsdygtig bestyrelse, der ville videreføre foreningen.